PS4 Fabrika Ayarına Nasıl Döndürülür?

PSbug

PS4 Fabrika Ayarına Nasıl Döndürülür?

 admin  29 Nis 2016 Donanım   0

PS4 Fabrika Ayarına Nasıl Döndürülür?

PlayStation 4’ün yavaşladığını düşünüyorsanız, sistemi sıfırlamak çözüm olabilir. Peki, PlayStation 4 sıfırlama işlemi nasıl yapılır? İşte adım adım PS4’ü fabrika ayarına döndürüyoruz.

PS4 Fabrika Ayarına Nasıl Döndürülür?
Sony’nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 4, rakibi Xbox One gibi “yeni nesil” unvanını fazla koruyamamış ve PS4.5 NEO gibi söylentiler patlak vermişti.
PlayStation 4 sahipleri, oyunlardaki FPS düşüklüklerin yanı sıra, sistem performansının da düştüğünü dile getiriyor. Peki, PS4 yavaşladıysa ne yapmak gerekiyor?
PlayStation 4‘ü fabrika ayarına döndürmek bu soruna en köklü çözüm olarak gösteriliyor.
PlayStation 4’ü fabrika ayarına döndürme veya bir başka deyişle sıfırlama işlemi nasıl yapılır? PS4 sıfırlama işlemine geçmeden önce sistem yazılımını “Ayarlar>Sistem Yazılımı Güncellemesi” bölümünden güncelleyin.

PlayStation 4 sıfırlama işlemi nasıl yapılır?

1. Adım: PlayStation 4’ün Ayarlar menüsüne girin. Ayarlardan PSNbölümüne tıklayın. PSN ekranında “AnaPS4SistemiOlarakEtkinleştir” seçeneği yer alacak bu seçeneği devredışı hale getirin. Bu işlemden sonra PS4 yeniden başlayabilir.
2. Adım: PS4’ü ana sistem olmaktan çıkardıktan sonra Ayarlar>Sıfırlama>PS4 Sistemini Sıfırlabölümüne girin. Bu ekranda Hızlı ve Tam seçeneği yer alacak. Tamseçeneğini seçin. Bu seçenek ile PS4’te yer alan tüm oyuniçerik ve ayarlarınız silinecektir.
3. Adım: PS4 sıfırlama işlemi yaklaşık olarak 1 saat kadar sürecektir. Sıfırlama işleminin sonunda ise PS4 yeniden başlayacak ve kurulum ayarlarını yapmanız gerekecek.
16-04/29/ps4-sifirlama.jpg
Bu işlemleri yaptıktan sonra PS4’ün sistem hızında gözle görünür bir artış sağlanıyor.
Kaynak: shiftdelete
Share on Google Plus

About Frozen

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder